Nέα-Ανακοινώσεις Δραστηριότητες

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗ Δημόκριτο

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ

Ε.ΑΣ.Υ.Ν.ΚΙΛΚΙΣ

ΜΕΛΟΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Έδρα : Ανθ/μου ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ Γεωργίου 3

Τ.Κ. 61100 Κιλκίς, Fax: 2341027418,

Tηλ. Προέδρου: κιν. 6977075728,

Τηλ. Γεν. Γραμματέα: 6974929852

Αριθ. Αποφ.: 68/94 Έτος ίδρυσης: 1994

email: easynkilkis@gmail.com, www.easynkilkis.gr

Kιλκίς,  07-02-2024    Aρ.Πρωτ.: 10/2024

 

 

Προς : Υπηρεσίες Δ.Α Κιλκίς/Ενημέρωση μελών Ε.ΑΣ.Υ.N. Κιλκίς

Θέμα: Συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς ,Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗ Δημόκριτο.

     Σας ενημερώνουμε ότι την 05/02/2024 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον νέο Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗ Δημόκριτο. Αφού του ευχηθήκαμε για μια καλή και ευδόκιμη θητεία ως Διευθυντής πλέον της Δ.Α Κιλκίς, του  θέσαμε προς συζήτηση θέματα που απασχολούν το προσωπικό της Δ.Α Κιλκίς και ζητήσαμε:

 1) Την διεξαγωγή της εκπαίδευσης του προσωπικού για τους συναδέλφους που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Παιονίας να πραγματοποιείται στην Παιονία.

2) Να δίνονται εντολές προς τους διοικητές των Υπηρεσιών να εφαρμόζουν τα Προεδρικά Διατάγματα περί ωραρίου εργασίας και ανακοίνωσης εβδομαδιαίας υπηρεσίας.

3) Την ανάγκη χορήγησης στολών και λοιπών ατομικών εφοδίων καθώς, σε πολλές περιπτώσεις ανάλογη χορήγηση, έχει να πραγματοποιηθεί τουλάχιστον είκοσι χρόνια.

4) Την απαλλαγή από διάθεση υπηρεσίας την επόμενη ημέρα στους συναδέλφους που συγκροτούν την Διμοιρία Υποστήριξης σε περιπτώσεις υπερεργασίας.

5) Την χορήγηση επίπλων(καρέκλες κτλ) σε υπηρεσίες που απαιτούνται.

6) Τον έγκαιρο προγραμματισμό ενίσχυσης του ΤΔΕ Ευζώνων και ΤΔΕ Δοϊράνης και επισημάνθηκε από την Ένωση μας ότι καταβάλλονται προσπάθειες ένταξης της πρώτης Υπηρεσίας σε Υπηρεσία τουριστικού ενδιαφέροντος αλλά και ότι θα καταβληθεί προσπάθεια να ενισχυθούν οι ανωτέρω υπηρεσίες με Αστυνομικούς από εκτός Δ.Α Κιλκίς.

7) Την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης των συνοριακών Τμημάτων με μεταγωγικό όχημα.

8) Την ισόνομη κατανομή καθηκόντων στο προσωπικό.

   Τέλος ζητήσαμε ενημέρωση για την εξέλιξη των εργασιών στέγασης του ΤΣΦ Παιονίας και επισημάναμε ότι οι εργασίες θα πρέπει να πραγματοποιούνται σύμφωνα με τον πολεοδομικό κώδικα και με γνώμονα την ασφάλεια των υπηρετούντων συνάδελφων σε αυτό κτίριο, ειδάλλως θα υπάρχει αντίδραση και καταγγελία από την Ένωσης μας.

  Κατόπιν τούτων ο κ. Διευθυντής μας διαβεβαίωσε ότι στα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του, θα προσπαθήσει να τα επιλύσει και στα θέματα που άπτονται σε προϊστάμενες Υπηρεσίες θα πραγματοποιήσει τα ανάλογα αιτήματα για την επίλυσης τους.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

              Ο Πρόεδρος                                              Ο Γεν. Γραμματέας
ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ Τριαντάφυλλος                       ΜΠΑΤΖΟΛΑΣ Εμμανουήλ

 

Συνημμένο: 10.2024