Nέα-Ανακοινώσεις

Προσφορά ομίλου NETWORK σε όλα τα Μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK, έχει την τιμή να προσφέρει τις παρακάτω Υποτροφίες-Εκπτώσεις, σε όλα τα Μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς , καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, για τα επόμενα 3 έτη.

Οι Υποτροφίες αυτές είναι μια ειδική παροχή του Ομίλου NETWORK, με στόχο την υποστήριξη των εκπαιδευτικών αναγκών των Μελών.

Υποτροφία -30% – Μαθήματα Ξένων Γλωσσών: Σε όλα τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και στα μέλη των οικογενειών τους, μείωση 30% στα δίδακτρα για τα μαθήματά τους για τις Πιστοποιήσεις Αγγλικής γλώσσας Lower, Advanced, Proficiency, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Το ίδιο ισχύει και για όλες τις Πιστοποιήσεις Γερμανικών, Γαλλικών, Ιταλικών και Ισπανικών. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για αναβάθμιση σε γλωσσικές δεξιότητες και για απόκτηση Πτυχίων-Πιστοποιήσεων Διεθνούς Αναγνώρισης.

Υποτροφία -30% – Α’ Πτυχίο στο Εξωτερικό: Σε όλα τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και στα μέλη των οικογενειών τους, μείωση 30% στα δίδακτρα για Προετοιμασία για Σπουδές Πρώτου Πτυχίου στο Εξωτερικό (Bachelor), για Προγράμματα Foundation, IELTS, GCE A-Levels καθώς και για την Υπηρεσία Υποβολής Αιτήσεων Εισαγωγής.

Υποτροφία -30% – Μεταπτυχιακά στο Εξωτερικό: Σε όλα τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και στα μέλη των οικογενειών τους, μείωση 30% στα δίδακτρα προετοιμασίας για Σπουδές Μεταπτυχιακών στο Εξωτερικό (Master, PhD).
Πιο συγκεκριμένα, στα προγράμματα προετοιμασίας για τις Διεθνείς Πιστοποιήσεις IELTS, GMAT, TOEFL, GRE καθώς και για την Υπηρεσία Υποβολής Αιτήσεων Εισαγωγής.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310240394, 2310226531
Διεύθυνση: Π. Μελά 18 – Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη
Email: salonica@network.gr

Υπεύθυνη Επικοινωνίας με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων: Ρία Τριανταφυλλίδη.