Nέα-Ανακοινώσεις Δικαστικές Διεκδικήσεις-Καταγγελίες-Αγωγές

Καταγγελία της Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κιλκίς για τις έκτακτες μεταθέσεις!!!!!

– Καταγγέλλουμε την απόφαση του συμβουλίου μεταθέσεων των κατωτέρων της Ελληνικής Αστυνομίας για  την αρνητική εξέλιξη όσο αφορά την πλήρωση κενών οργανικών θέσεων κατά την περίοδο των συμπληρωματικών μεταθέσεων σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και κατά επέκταση την ενίσχυση της Δ.Α Κιλκίς.

-Η πρώτη πράξη της τραγωδίας για τις Υπηρεσίες της Δ.Α Κιλκίς διαδραματίστηκε κατά την διάρκεια  της αναδιάρθρωσης, καταργώντας Αστυνομικά Τμήματα αλλά και οργανικές θέσεις.

-Η δεύτερη πράξη της τραγωδίας παίζεται τα τελευταία χρόνια με την ενίσχυση κατά την διάρκεια των μεταθέσεων με αποκορύφωμα τις έκτακτες μεταθέσεις του έτους 2019 όπου κανένας Αστυνομικός δεν πρόκειται να μετατεθεί στην Δ.Α Κιλκίς, γνωρίζοντας όλοι, ότι  το Κιλκίς έχει επιφορτιστεί με την διαχείριση του μεταναστευτικού, την φύλαξη των χερσαίων συνόρων μας (ΕΙΔΟΜΕΝΗ), που  αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η Ελληνική Αστυνομία.

-Με τις πράξεις αυτές, φρόντισε η ηγεσία της Ε.Λ.ΑΣ, να μην υπάρξει ανανέωση στο έμψυχο δυναμικό της Δ.Α Κιλκίς για τα επόμενα χρόνια και να δημιουργηθεί με μαθηματική ακρίβεια  σε μερικά χρόνια, Αστυνομία γερόντων, δημιουργώντας παραρτήματα ΚΑΠΗ αντί για Αστυνομικά Τμήματα.

-Είναι χρέος όλων μας να φροντίσουμε, ώστε στο μέλλον να υπάρχει αξιόμαχο προσωπικό στις Αστυνομικές δυνάμεις της Δ.Α Κιλκίς.