Nέα-Ανακοινώσεις

Συνάντηση της Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κιλκίς με τον Γ.Δ.Α.Π.Κ.Μ Υποστράτηγο κ. Μιλτιάδη ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ και Διευθυντή Αστυνομίας της Δ.Α Κιλκίς, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Χρήστο ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

Η Ένωση μας  συναντήθηκε  με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αστυνομίας Περιφερείας Κεντρικής Μακεδονιάς Υποστράτηγο κ. Μιλτιάδη ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ  την 14/03/2019 και τον  Διευθυντή Αστυνομίας της Δ.Α Κιλκίς, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Χρήστο ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ την 12/04/2019 , ζητησάμε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων  τους:

απο τον : Γ.Α.Δ.Κ.Μ

-Να διακοπούν οι πολύμηνες προσωρινές μετακινήσεις χωρίς  αιτήματα των Αστυνομικών προς το Α.Τ. Κιλκίς,και να πραγματοποιούνται προσωρινές μετακινήσεις μόνο για την κάλυψη εκτακτων υπηρεσιακών αναγκών όπως ορίζουν τα Προεδρικά Διατάγματα.

-Να σταματήσει η πολύμηνη κράτηση αλλοδαπών στα κρατητήρια και να χορηγούνται στον απαιτούμενο χρόνο Υπηρεσιακά σημειώματα.

-Την ενίσχυση της Δ.Α Κιλκίς με οχήματα ελεύθερου χρωματισμού,έγχρωμων περιπολικών,μεταγωγικων , οχημάτων μεταφορας προσώπικού και την μη χρησιμοποίηση ακατάλληλων οχημάτων για εποχούμενη περιπολία.

-Την ανάγκη λήψης αποτυπωμάτων αλλοδαπών στο ΤΣΦ Παιονίας .

-Την επίσπευση ενεργείων της Υπηρεσίας για την χορήγηση κατασχεμένων οχημάτων.

-Την άμεση αντικατάσταση αναμεταδοτών για την λήψη σήματος του κέντρου R/T 100 .

-Την ουσιαστική ενίσχυση των τμημάτων Διαβατηριακών ελέγχων κατα τους καλοκαιρινούς μήνες και μόνιμη ενίσχυση του Τ.Δ.Ε Ευζώνων.

στην συνέχεια σητήσαμε απο τον Διευθυντή Αστυνομίας της Δ.Α Κιλκίς :

-Την άμεση αντικατάσταση του οχήματος περιπολίας τύπου βαν (μεταφοράς υλικών) του Α.Τ Κιλκίς με λειτουργικό όχημα εποχούμενης περιπολίας για τις ανάγκες του ΠΕΡΣΕΑ.

-Την ενίσχυση του ΤΣΦ Δοιράνης με κατάλληλο όχημα μεταφοράς αλλοδαπών.

-Την λήξη προσωρινών μετακινήσεων χωρίς αίτηση των Αστυνομικών προς το Α.Τ Κιλκίς και να πραγματοποιούνται προσωρινές μετακινήσεις μόνο για την κάλυψη έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών όπως ορίζουν τα Προεδρικά Διατάγματα.

-Την χορήγηση υπηρεσιακών σημειωμάτων ελευθερώσης αλλοδαπών, για να σταματήσει η πολύμηνη κράτηση τους και να αποσυμφόρηθούν τα κρατητηρία.

-Την ανάληψη πρωτοβουλιών της Υπηρεσίας ωστέ να διαγραφούν απο την δύναμη της Δ.Α Κιλκίς, οχήματα ακατάλληλα για επόχούμενη περιπολία.