Nέα-Ανακοινώσεις Δραστηριότητες

Συνάντηση της Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κιλκίς με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

-Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:00 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο, κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ Ασημάκη.

-Θέσαμε προς συζήτηση και καταθέσαμε υπόμνημα για τα προβλήματα που δημιουργεί η αυξημένη παρουσία μεταναστών στην συνοριακή γραμμή της Ειδομένης και της Δοϊράνης ,την δυσκολία διαχείρισης του μεγάλου αριθμού μεταναστών-προσφύγων με δύο και τρείς Αστυνομικούς ,την ανάγκη παρουσίας λεωφορείων για την προσαγωγή τους, την ανάγκη διεκπεραίωσης δακτυλοσκόπησης στο ΤΣΦ Παιονίας, την εύρεση λύσης για την πολυήμερη κράτηση αλλοδαπών στα κρατητήρια, των σαφών διαταγών και οδηγιών.

-Θέσαμε την επαρκής ενίσχυση του Τ.Δ.Ε Ευζώνων κατά την διάρκεια του καλοκαιρινής περιόδου και τον ενημερώσαμε για την ενέργειες της Ένωσης μας για την ενίσχυση της Υπηρεσίας από Αστυνομικούς εκτός Δ.Α Κιλκίς.

-Το σοβαρό πρόβλημα λήψης σήματος από σταθμούς της Δ.Α Κιλκίς.

-Ζητήσαμε την λήξη των προσωρινών μετακινήσεων εντός της Δ.Α Κιλκίς χωρίς να υπάρχει προηγούμενη αίτηση των ενδιαφερόμενων Αστυνομικών, οι οποίες ουσιαστικά δεν ενισχύουν καμία Υπηρεσία και την ορθή κατανομή και διαχείριση του Αστυνομικού προσωπικού.

-Ενημερώσαμε για την προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται σε βάρος του Διοικητή του Α.Τ Κιλκίς και ζητήσαμε την διερεύνηση τυχόν πειθαρχικών ευθυνών του.

-Τέλος  ενημερωθήκαμε για την ενίσχυση της Δ.Α Κιλκίς μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ , με τρία περιπολικά οχήματα ,ενός ανακριτικού οχήματος,διάφορα υλικά τροχαίας και ζητήσαμε την ενίσχυση της Δ.Α Κιλκίς με τουλάχιστον ακόμη δύο οχημάτων.

-Η Ένωση μας θα βρίσκεται σε συνεχής επικοινωνία με τις Διοικήσεις για την επίλυση των αναφερόμενων ζητημάτων και για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα προκύψει.