Nέα-Ανακοινώσεις

Συνάντηση της Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κιλκίς με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ!!!!!

Την 15-10-2019 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας συναντήθηκε με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ ,Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα. Τεθήκαν προς συζήτηση τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στην Δ.Α Κιλκίς και ζητήσαμε την ανακατανομή των οργανικών θέσεων της Δ.Α Κιλκίς, τον χαρακτηρισμό του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων ως υπηρεσία τουριστικού ενδιαφέροντος ώστε να ενισχύεται κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, την εύρεση άμεση λύσης για την μετατροπή των Υπηρεσιακών αδειών ικανότητας οδήγησης σε πολιτικά της ανάλογης κατηγορίας και το μεγάλο πρόβλημα του μεταναστευτικού που διαχειρίζεται η Αστυνομία της Δ.Α Κιλκίς.

Ακολούθως την 16/10/2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής/Α.Ε.Α,Υποστράτηγο κ. Παναγιώτη ΝΤΖΙΟΒΑΡΑ, του θέσαμε τις ελλείψεις υλικοτεχνικού εξοπλισμού της Δ.Α Κιλκίς ,παρόλο που διαχειρίζεται ένα μεγάλο μέρος του μεταναστευτικού προβλήματος και  την εκκαθάριση των οδοιπορικών εξόδων παρελθόντων ετών. Μας ενημέρωσε ότι προωθείται νομοθετική ρύθμιση για την εκκαθάριση των οδοιπορικών και θα πραγματοποιηθεί ενίσχυση με υλικοτεχνικό εξοπλισμό  καθώς βρίσκονται στο τελικό στάδιο οι ανάλογες συμβάσεις.

Κατόπιν τούτων, ενημερωθήκαμε  ότι δρομολογήθηκαν από την ηγεσία τα αιτήματα μας προς επίλυση . Η Ένωση μας θα βρίσκεται σε επαγρύπνηση για την επίλυση όλων των θεμάτων που θέσαμε.