Nέα-Ανακοινώσεις

Συνάντηση της Ε.ΑΣ.Υ.Ν. Κιλκίς με τον Βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ κ. Γεώργιο ΦΡΑΓΓΙΔΗ ,!!!

Την 09-11-1019 ημέρα Σάββατο ώρα 09:30 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας συναντήθηκε με τον βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ κ.Γεώργιο ΦΡΑΓΓΙΔΗ.

Θέσαμε προς συζήτηση τα παρακάτω θέματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας αλλά και τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στην Δ.Α Κιλκίς.

– Την πλήρη συμμόρφωση  με όλες τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αποκατάσταση των μισθολογικών μας αδικιών, ήτοι την επαναφορά των αποδοχών μας στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012 και τη χορήγηση του συνόλου των αντίστοιχων αναδρομικών.

-την εφαρμογή ενός ειδικού μισθολογίου των Σωμάτων Ασφαλείας και η ανάγκη δημιουργίας ενός δίκαιου και προσαρμοζόμενου προσωπικού μισθολογίου στις σύγχρονες ανάγκες,

-την ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων με νέες προσλήψεις αστυνομικών, με τον εκσυγχρονισμό υποδομών και μέσων.

 -την αναγνώριση του επαγγέλματος που επιτελούμε ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού και την καθιέρωση ιατρού εργασίας, σύμφωνα με την εργατική νομοθεσία.

-την επέκταση του επιδόματος παραμεθορίου και στους εργαζομένους Αστυνομικούς του Ν. Κιλκίς.

-την αντιμετώπιση της περιφέρειας Κιλκίς ως μια περιοχή που πλήττεται από το μεταναστευτικό αποκομίζοντας τα ανάλογα οφέλη για την χορήγηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού και τον εκσυγχρονισμό τω υποδομών  και την απομάκρυνση των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων από τα σύνορα της χώρας.

-τις τεράστιες οι ελλείψεις στον ατομικό εξοπλισμό (αλεξίσφαιρα, ρουχισμός) του Αστυνομικού, όπου αναγκάζεται ο εργαζόμενος αστυνομικός να τα προμηθεύεται με δικές του δαπάνες παρόλο που προβλέπεται το αντίθετο από τα Προεδρικά Διατάγματα.

-τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο Τ.Δ.Ε Ευζώνων στην περίοδο του καλοκαιριού

και ζητήσαμε την παρέμβαση του για επίλυση των ανωτέρω θεμάτων.

Κατόπιν τούτων λάβαμε την διαβεβαίωση ότι θα από την μεριά του θα παρέμβει ιδιαίτερα για τα προβλήματα που ταλανίζουν του Αστυνομικούς της Δ.Α Κιλκίς.