Nέα-Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση συμπαράστασης στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά!

-Η Ένωση μας καταδικάζει την ενέργεια Διοικητή Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά ,να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του Προέδρου και της Γενικής Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, διότι ενεργήσαν ως ορίζει ο συνδικαλιστικός νόμος, προασπίζοντας και προστατεύοντας τα δικαιώματα των εργαζόμενων Αστυνομικών, ενεργώντας στα πλαίσια των καθηκόντων τους, πράττοντας τα αυτονόητα, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μας κατά την εκτέλεση εποχούμενης περιπολίας.

-Διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν ακόμη διοικούντες που θεωρούν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες φέουδα τους και τους εργαζόμενους Αστυνομικούς και συνεργάτες ως αριθμούς.Διαπιστώνουμε οτι υπάρχουν Διοικήσεις που για να καλύψουν τις παραλείψεις τους  επιτιθενται αναίτια στον Υγιή συνδικαλισμό.

-Το Συνδικαλιστικό Αστυνομικό κίνημα του Πειραιά πάντα κοντά στον συνάδελφο φαίνεται να ενοχλεί αυτούς που παρανομούν. Δηλώνουμε την αμέριστη στήριξη μας στο Προεδρείο της, δηλώνοντας έτοιμοι να παρευρεθούμε σε οποιαδήποτε μορφή διαμαρτυρίας.

-Καταδικάζουμε  κάθε προσπάθεια φίμωσης του συνδικαλιστικού Αστυνομικού κινήματος.