Nέα-Ανακοινώσεις Δραστηριότητες

Συνάντηση της Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κιλκίς με τον Επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ!!!!

-Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι την 02/02/2018 και ώρα 17:00 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας μαζί με τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ,κ.ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο,συναντήθηκε στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα, με τον Επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ , Αντιστράτηγο κ.ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ .

-Τέθηκαν για συζήτηση τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί στην Δ.Α Κιλκίς

Αιτηθήκαμε να χαρακτηριστεί το Τ.Δ.Ε Ευζώνων ως Υπηρεσία τουριστικού ενδιαφέροντός λόγω της  αυξανόμενης κίνησης κατά την καλοκαιρινή περίοδο των τουριστών όπου αγγίζουν τα 8,000,000

να ενισχυθεί η Δ.Α Κιλκίς με οχήματα και να υπάρξει άμεση χρηματοδότηση  για πληρωμή δαπανών και πληρωμή προκαταβολών για τους συναδέλφους που μετακινούνται στα νησιά του Αιγαίο.

 

Τεθηκε το ζήτημα της αναδιάρθρωσης τα προβλήματα που έχουν προκύψει και εύρεση λύσης σχετικά με  τις κτιριακές υποδομές αλλά και οχημάτων.

Αναλύθηκαν τα προβλήματα που δημιουργούνται από το κέντρο φιλοξενίας της Ν.Καβάλας και τις ανάγκες αυξημένης Αστυνομικής δύναμης για την φύλαξη του καθώς και την αναγκαία ανανέωση των μετακινήσεων των αστυνομικών που ενισχύουν την Δ.Α Κιλκίς για το μεταναστευτικό.

Κατόπιν τούτων ο Επιτελάρχης κατανόησε την υπάρξη των προβλημάτων και υποσχέθηκε να καταβάλει  προσπάθεια για την επίλυση τους,αναλογιζόμενος την δύσκολη συγκυρία οικονομικών και τεχνικών πόρων.