Nέα-Ανακοινώσεις Δραστηριότητες

Συνάντηση της Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κιλκίς με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγο κ. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο.

-Tην 16/03/2018 και ώρα 13:00 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας, συναντήθηκε στην Δ.Α Κιλκίς, με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγο κ. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο, παρουσία του Διευθυντή της Δ.Α Κιλκίς, Αστυνομικού Διευθυντή, κ. ΤΑΛΑΜΠΙΡΗ Ιωάννη 

-Καταγγείλαμε την άθλια κατάσταση που επικρατεί στα οχήματα της Δ.Α Κιλκίς, την παλαιότητα τους, την άμεση συντήρηση τους, την  αντικατάσταση και την ακινητοποίσηση αυτων όπου απαιτείται. Έχοντας γνώση ότι λόγω της οικονομικής συγκυρίας δεν προβλέπεται σύντομα χορήγηση οχημάτων, αιτηθήκαμε την μη χρησιμοποίηση οχημάτων που δεν διασφαλίζουν την σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μας ,καθώς και την υψηλή παροχή ασφάλειας. Την καταβολή χρημάτων στους συναδέλφους που ενισχύουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λόγω προσφυγικού για τον μήνα Μάρτιο καθώς και την έγκαιρη καταβολή σε αυτούς που θα αναχωρήσουν κατά το μήνα Απρίλιο. Την άμεση πρόσληψη συνεργείων καθαριότητας στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δ.Α Κιλκίς, όπου από τον Ιανουάριο του 2018 οι συνάδελφοι πληρώνουν από το υστέρημα τους καθαρίστριες, για να αποφευχθούν εικόνες ντροπής του παρελθόντος, φροντίζοντας οι ίδιοι για την υγιεινή και ασφάλεια που έπρεπε να παρέχει η πολιτεία. Την εφαρμογή της διάταξης περί ανακοίνωσης  και εφαρμογή της εβδομαδιαίας Υπηρεσίας.

-Ο κ. Γενικός από πλευράς του δεσμεύτηκε για την επίλυση των προβλημάτων που άπτονται της αρμοδιότητας του.

-Η Ένωση μας θα παρακολουθεί την πορεία των θεμάτων και θα επανέλθει σε αρνητική περίπτωση.