Nέα-Ανακοινώσεις Δραστηριότητες

Προσφορά για τα μέλη της Ε.ΑΣ.Υ.ΚΙΛΚΙΣ απο το αθλητικό κέντρο ΄΄ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄

 

Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι μετά από πρόταση της Ένωση μας το αθλητικό κέντρο  ΄΄ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄ με έδρα το Κιλκίς μας προσέφερε αποκλειστικά για τα μέλη μας, έκπτωση σε όσους δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο κέντρο.

Σας παραθέτουμε την παρακάτω επιστολή για ενημέρωση.

“Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι επί της περιφερειακής οδού Κιλκίς – Πολυκάστρου (είσοδος πόλης) λειτουργεί εδώ και 15 χρόνια το ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ SPORTS CENTER Κιλκίς, αποτελούμενο από 2 γήπεδα ποδοσφαίρου (ένα 5Χ5 και ένα 9Χ9) και μία καφετέρια με δυνατότητα φιλοξενίας 150 ατόμων. Από το 2013 και μετά δημιουργήσαμε ένα κολυμβητήριο με μεγάλη και μικρή πισίνα για την εκμάθηση της κολύμβησης και όχι μόνο.

Επίσης στις εγκαταστάσεις αυτές εδρεύει και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου-Κολύμβησης “Αλέξανδρος” Κιλκίς η οποία αριθμεί περί τους 220 αθλητές όλων των ηλικιών (από 4 έως 17 ετών), καθώς επίσης και η Ακαδημία Κολύμβησης με 450 αθλητές και αθλήτριες (από 1 έως70 ετών).

Συνοπτικά θα θέλαμε να σας απαντήσουμε στην από την 15/7/2017 επιστολή σας τις παρακάτω εκπτώσεις για τα μέλη σας.

Α. Ποδόσφαιρο

Ετήσιο 10μηνο κόστος ανά αθλητή 300ε. Έκπτωση για τους εργαζομένους σας 15% Συνολική 10μηνη συμμετοχή για τον εργαζόμενο σας 255ε ετησίως.

Β. Ποδόσφαιρο για ενήλικες 5Χ5 και 8Χ8.

Έκπτωση 20%για αγώνες 5Χ5 και 8Χ8 στο ενήλικο προσωπικό σας.

Γ. Κολύμβηση για παιδιά και ενήλικες

Μηνιαίο κόστος 50ε για εκμάθηση κολύμβησης (ενηλίκων και ανηλίκων)-γύμνασης AQUA AEROBIC-ZUBA. Έκπτωση για το προσωπικό  σας 20%. Συνολική συμμετοχή 40ε τον μήνα.

Σε περίπτωση δεύτερης έκπτωσης δίδεται μόνο η μία και η μεγαλύτερη.

Για όλα τα παραπάνω σας γνωρίζουμε ότι το αθλητικό κέντρο πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία και είναι αδειοδοτημένο από όλους τους αρμόδιους φορείς και είναι πιστοποιημένο με ELOT EN ISO 9001:2008.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.”

 

Τηλ. Συνεννόησης        23410 70313 ή  6944351456

                                                        Αναστασιάδης Μιχαήλ     

 

                                                                                                        Με τιμή